Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده میدانی رزمایش مشترک تخصصی پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت ۱۴۰۰ گفت: به هیچ کس اجازه نمی‌دهیم گوشه چشمی به خاک و آسمان ولایی ما داشته باشد.

به گزارش مشرق، امیر محمد حسین ابارشی، فرمانده میدانی رزمایش مشترک تخصصی پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت ۱۴۰۰ با اشاره به ویژگی های رزمایش مشترک پدافند هوایی و تفاوت آن با رزمایش های پیش از این، گفت: این رزمایش به صورت مشترک بین نیروی پدافند هوایی ارتش، نیروی هوایی ارتش و دوستان و همرزمانم در نیروی هوافضای سپاه پاسداران برگزار و توسط فرماندهی قرارگاه مشترک پدافند هوایی کل کشور هدایت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تفاوت این رزمایش نسبت به رزمایش های گذشته این است که اهداف به صورت ۳۶۰ درجه، پرحجم، در تاریکی شب، با اصل غافلگیری و در محیط کاملا سیگنالی و جنگالی به سمت ما حمله ور می‌شوند و ما با استفاده از تاکتیک ها و تکنیک‌های جدید که از قبل آموزش دیده و تمرین کردیم، با آن‌ها مقابله کرده و این آموزش ها را به منصه ظهور گذاشتیم.

بیشتر بخوانید: سامانه راداری «قدس»؛ برگ زرین کارنامه طلایی نیروی هوافضای سپاه

فرمانده میدانی رزمایش مشترک تخصصی پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت ۱۴۰۰ با اشاره به سامانه های استفاده شده در این رزمایش، گفت: عمده ترین سلاح و سامانه‌های که در این رزمایش به کار برده می شود، سامانه های سیگنالی، جنگالی، شنودهای الکترونیکی به همراه سامانه های موشکی، توپخانه ای و موشکی ارتفاع پست به صورت همزمان است.

بیشتر بخوانید: گزارش المیادین از جدیدترین رزمایش ایران در کویر مرکزی+فیلم

امیر ابارشی در پاسخ به سوالی دیگری در خصوص اینکه از چه سامانه هایی برای اولین بار استفاده شده و ویژگی شاخص این رزمایش چیست، گفت: کلیه سامانه هایی که در حوزه کشف، شناسایی، انهدام، درگیری در حوزه جنگال و دیده بانی استفاده شده، کاملا بومی ست و با استفاده از توانمندی های صنعت داخلی خودمان، این رزمایش انجام شده است که نکته بسیار مهمی است که ما در حوزه کشف و درگیری شناسایی به خودکفایی، خودباوری و بلوغ علمی رسیده‌ایم که می‌توانیم نیاز خود را در حوزه دفاع تامین کنیم.

وی تصریح کرد: سامانه های جدیدی در این رزمایش استفاده شده است، به عنوان مثال در حوزه کشف از سامانه معراج چهار استفاده شده که یک رادار سه بعدی با برد بلند است که ما می‌توانیم اهداف را از فاصله خیلی دورتر و برد ششصد کیلومتر کشف کنیم.

بیشتر بخوانید: امیر سرتیپ رحیم‌زاده: رزمایش مشترک پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت ۱۴۰۰ پایان یافت

فرمانده میدانی رزمایش مشترک تخصصی پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت ۱۴۰۰، ادامه داد: در حوزه درگیری از سامانه موشکی جدیدی و مختلفی استفاده شده است، در ارتفاع بلند باور۳۷۳، در ارتفاع متوسط سامانه پانزده خرداد و جوشن استفاده شد که سامانه موشکی جوشن سامانه ای کاملا پسیو و پیشرفته تر از سامانه پانزده خرداد است و برای اولین بار در این رزمایش رونمایی و به کارگیری و علیه اهداف متوسط استفاده شده است.

امیر ابارشی افزود: در حوزه ارتفاع کم و مقابله با موشک‌های کروز و بمب های دورایستا و هوشمند، ما از سامانه مجید و تلفیق آن با رادار زوبین به همراه سامانه موشکی دزفول استفاده کردیم که توانستند اهداف را به صورت نقطه ای و خیلی دقیق رصد و مورد انهدام قرار دهند.

وی با اشاره به استفاده از پهپادها در این رزمایش، گفت: در حوزه پهپاد پیش از اینکه دشمن بخواهد حمله کند از پهپاد شناسایی استفاده کردیم تا نحوه چینش، استتار و اختفای تجهیزات و سامانه‌ها که امروزه اصل بسیار مهمی در جنگال است، همچنین از پهپادهای مسلح و پهپادهای پرسه زن استفاده کردیم. در حوزه دیده‌بانی هم کارهای بسیار خوبی انجام شده است. در حوزه شناسایی ما سعی کردیم بعد از کشف اهداف به صورت راداری و به صورت کاملا پسیو شناسایی آن‌ها را در کمتر از دو دقیقه انجام دهیم.

فرمانده میدانی رزمایش مشترک تخصصی پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت ۱۴۰۰، گفت: کار تلفیق سامانه های اپتیک با یکدیگر و با سامانه های راداری از کارهای جدیدی بود که در این رزمایش اتفاق افتاد، به محض اینکه هدفی کشف می‌شد به صورت اتوماتیک با کلیک کردن یک دکمه دوربین های برد بلند سرت و ترک ما، آن نقطه را مورد پایش قرار می‌دادند و هدف را شناسایی می‌کردند تا ما اطمینان حاصل کنیم که این هدف که به سمت ما می‌آید و می‌خواهیم اقدام تاکتیکی بر روی آن انجام دهیم دوست است یا دشمن.

امیر ابارشی با اشاره به همکاری نزدیک و بسیار هماهنگ با نیروی هوافضای سپاه و نیروی هوایی ارتش، گفت: رزمایش مدافعان آسمان ولایت یک کار تلفیقی، توامان و مشترک بود که بین سپاه و ارتش انجام شد. ما دو منطقه را در این رزمایش شبیه سازی کرده بودیم، همکاران و همرزمان مان در سپاه منطقه حساسی را شبیه‌سازی کرده بودند و نیروی پدافند هوایی ارتش منطقه ویژه‌ای دیگر را و در مواجهه با حملاتی که احیانا بر علیه این مناطق متصور شده بود.

وی اضافه کرد: بر اساس اطلاعاتی که معاونت اطلاعات در طرح ریزی‌ها و محورهای های تهدید به ما اعلام کرده بود، این دو نیرو به صورت مشترک از یک نقطه به نام مرکز کنترل فرماندهی قرارگاه کل پدافند هوایی کشور مورد رهبری قرار گرفت و نحوه شناسایی و بارگذاری اهداف از این طریق مورد کنترل و ارزیابی قرار گرفت.

فرمانده میدانی رزمایش مشترک تخصصی پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت ۱۴۰۰ اظهار داشت: با توکل به خدا همرزمان نیروی پدافند هوایی ارتش و نیروی پدافند هوافضای سپاه، به تمام آنچه که از پیش در مواجهه با اهداف تعیین شده بود رسیدیم.

امیر ابارشی تصریح کرد: همان‌طور که گفتم اهداف به صورت‌ ۳۶۰ درجه به سمت مراکز تحت پوشش پدافندی ما حمله می‌کردند، این حملات پرحجم و در تاریکی شب بود که اصل غافلگیری را رعایت می‌کردند و ما با تنوع تهدیدات مواجهه بودیم، یعنی با موشک های کروز و دور ایستا، اهداف آیرو دینامیک، پهپادهای بدون سرنشین، پهپادها به صورت دسته جمعی حمله می‌کردند و ما توانستیم به تمام اهداف از پیش تعیین شده برسیم و اهداف را در تمام حوزه ها توانستیم ساقط کنیم و این اطمینان را به مردم می‌دهیم که ما ابتدا اصل بازدارندگی را در منطقه اجرا کردیم و به منصه ظهور رساندیم و به هیچ کس اجازه نمی‌دهیم گوشه چشمی به خاک و آسمان ولایی ما داشته باشد.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان نیروی پدافند هوایی ارتش نیروی هوایی ارتش نیروی هوافضای سپاه رزمایش هوافضای سپاه نیروی پدافند استفاده شده استفاده شد هوایی ارتش سامانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۵۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات پیچیده حمله به H۳ هنوز در جهان تدریس می‌شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، امیر سرتیپ واحدی در بیست و سومین دوره رزم مقدماتی نخبگان مرکز آموزش ۰۱ شهیدان سرباز نیروی زمینی با اشاره به نامگذاری نیروی هوایی ارتش به نام الهی از سوی امام خمینی (ره) گفت: این نامگذاری معمار کبیر انقلاب اسلامی وظیفه همه ما را در این نیرو صد چندان کرده است.

فرمانده نیروی هوایی ارتش درخصوص اقدامات منافقین در ابتدای انقلاب و نقش نیروی هوایی ارتش تصریح کرد: یکی از خیانت‌های منافقین انحلال ارتش بود که با درایت رهبر  انقلاب این توطئه دشمنان خنثی شد.

امیر سرتیپ واحدی، نقش نیروی هوایی ارتش را در ابتدای جنگ بی بدیل و کلیدی توصیف کرد و افزود: نیروی هوایی در تمام طول هشت سال دفاع مقدس یا نوک پیکان عملیات‌ها بود یا پشتیبانی کننده آن، این نیرو عملیات‌های بسیار زیادی در طول جنگ انجام داد و به لطف خدا و با غیرت کارکنان از تمام اینها سربلند بیرون آمد.

فرمانده نیروی هوایی ارتش به تشریح عملیات پیچده "حمله به اچ ۳" پرداخت و گفت: عملیات حمله به اچ ۳ هنوز در بسیاری از دانشگاه‌های نظامی دنیا به عنوان یک عملیات هوایی بسیار پیچیده و منحصر به فرد تدریس میشود، طی مسافت بسیار زیاد با جنگنده اف ۴ و سه مرحله سوختگیری هوایی و انهدام بیش از ۵۰ فروند هواپیمای عراقی روی باند در دورترین نقطه خاک عراق به مرز‌های کشورمان، این عملیات را منحصر به فرد کرده است.

امیر سرتیپ واحدی افزود: نیروی هوایی ارتش امروز از هر زمان دیگری آمادهتر است، ما آمادگی داریم بصورت شبانهروزی از این مرز و بوم در برابر تهدیدات دشمنان ایستادگی کنیم.

فرمانده نیروی هوایی ارتش به عملیات وعده صادق نیز اشاره کرد و گفت: رژیم صهیونیستی در حمله به ساختمان کنسولگری کشورمان در سوریه مرتکب خطای بدی شد و باید جواب دندان شکنی دریافت می‌کرد، وقتی روحیه همکارانم در نیروی هوایی را دیدم، به آینده این نیرو امیدوارتر شدم، چون تمام چهره‌ها مصمم و بدون واهمه از دشمن همه پای کار این عملیات بودند.

فرمانده نیروی هوایی ارتش خطاب به کارکنان وظیفه نخبه گفت: شما نخبگان این کشور هستید، ما در نیروی هوایی به تخصص شما نیاز داریم، بدانید که آینده ساز این کشور شما هستید و یک لحظه ایستادن و کند حرکت کردن در مسیر پیشرفت ایران ممکن است سال‌ها باعث عقب افتادگی شود.

امیر سرتیپ واحدی با اشاره به توطئه‌های دشمنان به منظور فرار مغز‌ها و نخبگان از کشور، خاطرنشان کرد: نخبگان عزیز باید بدانید که چرخ اقتصاد، صنعت و فرهنگ این کشور به دستان شما حرکت می‌کند و مواظب تبلیغات دروغین دشمنان باشید و تا می‌توانید در خدمت این کشور و مردم باشید.

دیگر خبرها

  • نیروی هوایی ارتش امروز از هر زمان دیگری آماده‌تر است
  • عملیات پیچیده حمله به H۳ هنوز در جهان تدریس می‌شود
  • دفاع منسجم سامانه یکپارچه پدافند هوایی از آسمان ایران
  • واحدی: همه در نیروی هوایی پای کار عملیات وعده صادق بودند
  • واحدی: همه نیروی هوایی پای کار عملیات وعده صادق بودند
  • جمهوری اسلامی ایران نماد ایستادگی در برابر دولت‌های متکبر است
  • هشدار فرمانده بلندپایه ارتش /به هیچ تهدیدی توجه نمی کنیم
  • ساخت پیشرفته‌ترین سلاح‌ و سامانه‌های کشف و شناسایی در پدافند
  • حرکت بر لبه فناوری، راهبرد ارتش برای مقابله با تهدیدات مدرن است
  • تمرین دفع حملات خارجی در رزمایش مشترک آمریکا و فیلیپین