Web Analytics Made Easy - Statcounter

بین الملل تابناک: برخی منابع خبری مدعی شده‌‌اند یک جنگنده برای هواپیمای مسافربری ایران ایجاد مزاحمت کرده‌ است.

خبرگزاری رویترز پنجشنبه‌شب گزارش داد که بک فروند جنگنده رژیم صهیونیستی با نزدیک شدن به هواپیمای مسافربری ایران در آیمان سوریه، برای آن ایجاد مزاحمت کرده است.

با این حال، یک منبع در هواپیمایی لبنان به شبکه خبری المیادین لبنان گفت به نظر می‌رسد جنگنده‌ای که برای هواپیمای مسافربری ایران در حریم هوایی سوریه مزاحمت ایجاد کرده آمریکایی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع مذکور گفت که هواپیمای ماهان در مسیر خود به سمت فرودگاه بیروت بوده که جنگنده‌‌های مهاجم به آن، نزدیک شده است و خلبان مجبور شده است سرعت هواپیما را به صورت ناگهانی کاهش دهد که این مسئله باعث زخمی شدن شماری از سرنشینان این هواپیما شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

با این حال شبکه المیادین دقایقی بعد به نقل از منابع موثق خود گزارش داد کمه جنگنده‌های مهاجم اسرائیلی بوده و با پنهان شدن عمدی در پشت هواپیمای ماهان، قصد داشتند پدافند هوایی سوریه را مجبور به شلیک به این هواپیما کنند.

بر اساس این گزارش، خلبان هواپیمای مذکور مجبور می‌شود هواپیمای مسافربری را در فرودگاه دمشق سوریه فرود بیاورد و بعد از آرام شدن اوضاع مسیر خود را به سمت فرودگاه بیروت ادامه دهد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

هواپیمای مسافربری مذکور متعلق به شرکت هواپیمایی ماهان و با شماره پرواز ۱۱۵۲ از تهران عازم بیروت بود.

شهادت مسافران این هواپیما حکایت از آن است که با نزدیک جنگنده‌های صهیونیستی به این هواپیما، خلبان مجبور شده است ارتفاع خود را ناگهانی کاهش دهد.

 خلبان هواپیمای ماهان: جنگنده ها آمریکایی بودند

بر اساس اعلام خلبان هواپیمای خطوط هوایی ماهان ،دوجنگنده ای که این هواپیما در آسمان سوریه تهدید کرده اند آمریکایی بوده اند.

درگفتگویی که خلبان هواپیمای ماهان با خلبانان دو جنگنده برای اعلام هشدار جهت رعایت فاصله ایمن داشته است آنها خود را آمریکایی معرفی کرده اند.

اسرائیل: کار ما نبوده

ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد جنگنده‌ای که برای هواپیمای ایرانی مزاحمت ایجاد کرده اسرائیلی نبوده است.

خبرگزاری رسمی سوریه به نقل از منابعی در سازمان هواپیمایی این کشور نوشت مزاحمت برای هواپیمای مسافربری ایران در منطقه التنف، واقع در مرز عراق و سوریه صورت گرفته است.

 

 

خبر تکمیل می شود..

منبع: تابناک

کلیدواژه: علی اشرف ریاحی مهرداد بذرپاش علی کامیار احمد شاملو وام حمایتی مستاجران سها رضانژاد ایران هواپیمای مسافربری سوریه اسرائیل آمریکا علی اشرف ریاحی مهرداد بذرپاش علی کامیار احمد شاملو وام حمایتی مستاجران سها رضانژاد هواپیمای مسافربری ایران خلبان هواپیمای هواپیمای ماهان برای هواپیمای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۲۷۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون دبیرکل سازمان ملل: ۶۰۰ هزار کودک در رفح زندگی می‌کنند

مارتین گریفیث معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه گفت که بسته شدن گذرگاه رفح موجب کشته شدن افراد بیشتر و مهاجرت اجباری تعداد بیشتری از ساکنان خواهد شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «مارتین گریفیث» معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه گفت که دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه رفح و تهاجم زمینی در این شهر منجر به مرگ تعداد بیشتری از ساکنان و مهاجرت اجباری خواهد شد.

به نوشته الجزیره، او گفت که بسته شدن گذرگاه رفح مانع ورود سوخت و مواد غذایی و پزشکی شده و ورود کمک‌ها و کارمندان سازمان ملل به غزه را مختل می‌کند.

رسانه عبری زبان هدف بعدی ارتش اسرائیل در رفح را اعلام کردحمدان: عملیات رفح برای ارتش اسرائیل «پیک نیک» نخواهد بود

گریفیث افزود: تیم‌های ما همچنان در رفح، جایی که بیش از یک میلیون نفر از جمله 600 هزار کودک در آن به سر می‌برند، حضور دارند.

او همچنین در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «درگیری در غزه در مقطع حساس دیگری قرار دارد. تصمیماتی که امروزه گرفته می‌شود و پیامدهای آن در رنج بشر، در نسلی که از ما می‌آید به یادگار خواهد ماند؛ برای سرزنش آنها آماده باشیم».

مواضع این مقام سازمان ملل پیش از این موجب خشم مقامات صهیونیستی شده بود؛ او در بهمن سال گذشته در مصاحبه‌ای گفته بود که حماس یک سازمان تروریستی نیست، بلکه یک جنبش سیاسی است. این سخن او با حملات شدید تل آویو همراه شد.

از سوی دیگر یورش زمینی ارتش اشغالگر به رفح و ورود تانک‌های اسرائیلی به گذرگاه رفح با واکنش بسیاری از کشورها مواجه شده است؛ در این میان دانشگاه الازهر مصر نیز در بیانیه‌ای به شدت تهاجم تانک‌های ارتش اشغالگر به گذرگاه رفح را محکوم کرد. در بیانیه الازهر آمده است که این تهاجم یک جنایت جنگی همه جانبه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سران کشورهای بزرگ به تل‌آویو رفتند تا علیه اسلام اعلام جنگ کنند
  • ببینید | لحظه فرود ترسناک هواپیمای مسافربری بدون باز شدن چرخ جلو!
  • (ویدئو) فرود هواپیمای مسافربری بدون باز شدن چرخ‌های جلو
  • این جنگنده ایرانی را با اف ۳۵ و اف ۲۲ مقایسه نکنید
  • سقوط اف-۱۶ نیروی هوایی سنگاپور
  • معاون دبیرکل سازمان ملل: ۶۰۰ هزار کودک در رفح زندگی می‌کنند
  • (ویدئو) لحظه رویارویی فانتوم ایرانی با جنگنده آمریکایی در آسمان
  • تهاجم رژیم صهیونیستی به رفح گسترش دامنه نسل‌کشی در غزه است
  • چند شهید و مجروح پس از آغاز حمله اشغالگران به رفح
  • شهدای حملات امروز علیه رفح به ۲۶ نفر افزایش یافت