Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله ابراهیم رئیسی،، تولیت آستان قدس رضوی،  در شانزدهمین اجلاس روز مسجد با گرامیداشت روز جهانی مسجد، گفت: بیش از ۹۰ درصد از شهدای ما از شهدای مسجد و برخاسته از مسجد و تربیت شده مسجد هستند. یاد ائمه و پیشوایان مسجد و علمایی که خودشان پیشتاز بودند و در جایگاهی قرار داشتند که به مردم فقط نگفتند بروید بلکه خودشان هم رفتند و نه در جایگاه سیادت که در جایگاه قیادت قرار گرفتند، را گرامی می داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خودشان در قله ای قرار گرفتند و مردم را به آن جایگاه دعوت کردند. خودشان در صفوف مقدم جهاد فی سبیل الله قرار گرفتند و امروز سنگ صبور بسیاری از مشاکل و موجب آرامش مردم هر کوی و برزنی هستند.

تولیت آستان قدس رضوی ادامه داد: حقیقتاً مساجد جایگاه های بلندی هستند که اضطراب های اجتماعی را برطرف می کنند. مسجد آرامش بخش است. مسجد جایگاهی است که می تواند هم در مقابل شبهات علمی و هم مقابل شهوت عملی از جامعه صیانت کند. تمام دغدغه های ذهنی، فکری و عقیدتی افراد را به آرامش تبدیل کند. دهن کجی هایی که در حوزه فکر و اخلاق و عمل جامعه را تهدید می کند برحذر دارد.

وی خاطرنشان کرد: مساجد محل نجوا و راز و نیاز با خدا است. مساجد مکان عبودیت با خداست. ساخت مسجد اولین اقدام نبی مکرم اسلام و موسس دین خداست. ایجاد مسجد ایجاد پایگاه عبادت و بندگی است. در این اجتماع بسیاری از گره ها گشوده می شود. پایگاهی برای نماز و اقامه نماز است. برای ارتباط عبد با رب. مساجد هم پایگاه انسان سازی است و هم پایگاهی برای نهی از بدی ها و زشتی ها و پلشتی ها.

آیت الله رئیسی بیان کرد: مساجد برای ظرفیت سازی بهترین مکان هاست و خانه های خدا بر روی زمین هستند که انسان در آن می تواند ظرفیت سازی کند. مسجد بهترین جا برای مواجهه با تمام مشکلاتی است که برای یک انسان سالک می تواند وجود داشته باشد. مساجد پایگاه  های بصیرت آفرینی و پایگاه های دشمن شناسی و دشمن ستیزی هستند. امام راحل فرمودند مساجد سنگر هستند ، سنگرها را حفظ کنید.

وی افزود: چرا امروز مساجد مورد حمله دشمن قرار گرفته است؟ مسجد الاقصی را آتش می زنند. مساجد در عربستان تعطیل و در بحرین مورد توهین قرار می گیرد. زیرا مسجد پایگاه مقاومت آفرینی هستند. قبله ای برای مسلمانان هستند. مساجد در رابطه با مسائل دینی، اجتماعی، سیاسی فعال هستند. احیای کارکردهای مساجد مورد امنیت زیاد است. ما نقش مساجد را از قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در مقابله با مبارزه با رژیم ستمشاهی و حل گرفتاری های مردم و در ایجاد امنیت در حوزه های اجتماعی، سیاسی و اقتصادی نقش آفرینی شان را دیدیم.

کد خبر 4379788

منبع: مهر

کلیدواژه: روز جهانی مساجد سیدابراهیم رئیسی شهدای مدافع حرم مساجد مردم علیه احتکار معرفی کتاب فلسفه فعالیت های قرآنی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی تازه های نشر قرآن سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نشست هم اندیشی علوم انسانی کنفرانس بین المللی دین اسلام معرفی نشریات اخلاق جامعه شناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۳۴۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مداخله هیچ نهاد و دستگاهی، درون مسجد قابل قبول نیست

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حاج علی اکبری، رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، در اولین گردهمایی ملی قرارگاه‌های راهبری مساجد استان‌ها، ضمن تأکید بر اینکه در برابر مسجد، آرم‌های نهادها و دستگاه‌ها باید رنگ ببازد و آنچه که باقی می‌ماند، وحدت و همدلی در جایگاه خادمی مسجد، برای عمران معنوی و مادی مساجد است گفت: مأموریت نهادها و دستگاه‌ها برای حمایت و پشتیبانی از مساجد، تا پشت در مساجد ممدوح و پسندیده است و لیکن داخل مسجد، باید نظام طبیعی و مردمی، با محوریت امام جماعت جاری و ساری باشد و مداخله هیچ نهاد و دستگاهی، درون مسجد قابل قبول نیست.

حاج علی اکبری، با تصریح بر اینکه جلسه‌ای با این کیفیت، با شرکت جمع حاضر و با موضوع مسجد، برای اولین بار است که تشکیل می‌شود، در تشریح سابقه و مسیر طی شده برای برگزاری این گردهمایی گفت: از مدتی قبل با عزیزان و رؤسای نهادها و دستگاه‌های مرتبط، طی جلسات متعدد و متوالی دور هم نشستیم و همفکری کردیم، ناظر بر ارتقا وضعیت مساجد در کشور و هم عهد شدیم که حق مسجد، چنانکه شایسته است در نظام مقدس جمهوری اسلامی ادا شود.

وی گفت: این هم عهدی نهادی و دستگاهی، این نقطه امید را بر می‌انگیزد که تلاش جمعی و جدیدی را برای خدمتگزاری به مساجد آغاز کنیم و اکنون به همگرایی بیشتری در ارتباط با مسائل اصلی و راهبردی مرتبط با مساجد رسیدیم و در نهایت، جمع بندی نهادها و دستگاه‌های مرتبط برای همکاری و هم افزایی، به محضر مبارک رهبر معظم انقلاب اسلامی تقدیم و تذکرات و رهنمودهای معظم له دریافت شد.

رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه ادامه داد: نمایندگان ولی فقیه در استان‌ها مصمم هستند با همراهی ائمه جمعه، نهادها و دستگاه‌های استانی فصل تازه ای از تمرکز بر حل و فصل نظام مسائل مساجد در استان‌ها را در ادامه خدمات قبل، آغاز کنند. آنچه که مدنظر است، طراحی سازوکارهای مناسب، معطوف به ظرفیت‌های موجود، برای پشتیبانی از مساجد است و این مسیر به شکل گیری تشکیلات و ساختار جدید منجر نخواهد شد.

وی گفت: در دولت سیزدهم، اهتمام جدی و قابل تحسینی به امر مسجد وجود دارد و در این زمینه، در جستجوی یافتن راه‌های جدیدی برای خدمت به مساجد، با مشارکت وزارتخانه‌ها و ارکان دولت هستیم و تعامل با وزارت راه و شهرسازی و وزارت آموزش و پرورش در حوزه اختیارات و وظایف، در گام اول، در دستور قرارگاه ملی مسجد قرار دارد و این مسیر را ادامه خواهیم داد.

رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه تأکید کرد: مأموریت نهادها و دستگاه‌ها برای حمایت و پشتیبانی از مساجد، تا پشت در مساجد ممدوح و پسندیده است و لیکن داخل مسجد، باید نظام طبیعی و مردمی، با محوریت و مدیریت امام جماعت و همراهی پایگاه‌های بسیج و کانون‌های فرهنگی هنری مساجد جاری و ساری باشد و مداخله هیچ نهاد و دستگاهی، درون مسجد قابل قبول نیست.

حاج علی اکبری در پایان گفت: در برابر مسجد، آرم‌های نهادها و دستگاه‌ها باید رنگ ببازد و آنچه که باقی می‌ماند، وحدت و همدلی در جایگاه خادمی مسجد، برای عمران معنوی و مادی مساجد است.

کد خبر 6100187 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • ضرورت تلاش جمعی دستگاه‌ها برای ادای حق مساجد
  • قرارگاه ملی مسجد باید بر تقویت ساختار مردمی اداره مساجد همت گمارد 
  • مسجد کانون تمدن اسلامی است
  • تخصیص اعتبار برای مرمت مساجد تاریخی «چهلستون» و «یری پایین» زنجان
  • مداخله هیچ نهاد و دستگاهی، درون مسجد قابل قبول نیست
  • برای ترمیم زخم‌های کهنه وارد شده بر پیکر مساجد، به اراده جمعی نیاز داریم
  • مأموریت نهاد‌ها و دستگاه‌ها برای حمایت و پشتیبانی از مساجد پسندیده است
  • ۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند
  • مسجد و هویت‌بخشی به محله
  • اگر ماه ناگهان در آسمان ناپدید شود چه اتفاقی می‌افتد؟